• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
ДОДАТОЦИ

ДОДАТОЦИ

Помфрит

Помфрит

80.00 ден.
Помфрит со сирење

Помфрит со сирење

100.00 ден.
Пекарски компир

Пекарски компир

110.00 ден.
Пекарски компир со сирење

Пекарски компир со сирење

130.00 ден.
Пинџур

Пинџур

70.00 ден.
Ајвар

Ајвар

90.00 ден.
Тиквички

Тиквички

60.00 ден.
Пиперка во павлака

Пиперка во павлака

70.00 ден.
Кајмак

Кајмак

50.00 ден.
Печена пиперка

Печена пиперка

20.00 ден.
Шампињони полнети со урда

Шампињони полнети со урда

160.00 ден.
Печурки на скара

Печурки на скара

170.00 ден.