• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
СКАРА

СКАРА

Плескавица „Осоговска куќа“  250 гр.

Плескавица „Осоговска куќа“ 250 гр.

мелено месо, кашкава...

190.00 ден.
Плескавица „Шиш Миш“  250 гр.

Плескавица „Шиш Миш“ 250 гр.

мелено месо, ложено ...

180.00 ден.
Домашен колбас  200 гр.

Домашен колбас 200 гр.

свежо месо, пушено м...

130.00 ден.
Ложено месо  1 кг.

Ложено месо 1 кг.

свински бут, компир,...

800.00 ден.
Ребро  1 кг.

Ребро 1 кг.

свинско ребро, компи...

700.00 ден.
Бифтек  1 кг.

Бифтек 1 кг.

свински бифтек, комп...

900.00 ден.
Пилешки стек  200 гр.

Пилешки стек 200 гр.

пилешко, компир, сал...

130.00 ден.
Пилешко во кари сос  200 гр.

Пилешко во кари сос 200 гр.

пилешко, павлака, ка...

190.00 ден.