• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
СПЕЦИЈАЛИТЕТИ

СПЕЦИЈАЛИТЕТИ

Телешко грне  250 гр.

Телешко грне 250 гр.

телешко, печурки, ка...

400.00 ден.
Дивеч прасе  250 гр.

Дивеч прасе 250 гр.

диво свинско месо, п...

450.00 ден.
Дивеч срна  250 гр.

Дивеч срна 250 гр.

диво месо од срна, п...

600.00 ден.
Коленица во фурна  1 кг.

Коленица во фурна 1 кг.

свинско месо, сос со...

700.00 ден.
Ребро во фурна  1 кг.

Ребро во фурна 1 кг.

свинско ребро, сос с...

800.00 ден.