• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
ДЕСЕРТ

ДЕСЕРТ

Палачинка со крем

Палачинка со крем

60.00 ден.
Палачинка со мед

Палачинка со мед

60.00 ден.
Палачинка со шумско овошје (капина)

Палачинка со шумско овошје (капина)

80.00 ден.
Палачинка со шумско овошје (јагода)

Палачинка со шумско овошје (јагода)

90.00 ден.
Парфе

Парфе

70.00 ден.
Парфе со шумско овошје (капина)

Парфе со шумско овошје (капина)

90.00 ден.
Парфе со шумско овошје (јагода)

Парфе со шумско овошје (јагода)

100.00 ден.
Тартуфо

Тартуфо

100.00 ден.
Сладолед Метрополи

Сладолед Метрополи

100.00 ден.
Слатко од смокви

Слатко од смокви

40.00 ден.
Слатко од јагода

Слатко од јагода

70.00 ден.