• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
САЛАТИ

САЛАТИ

Шопска салата

Шопска салата

краставица, патлиџан...

110.00 ден.
Грчка салата

Грчка салата

краставица, патлиџан...

120.00 ден.
Мешана салата

Мешана салата

зелка, марула, краст...

130.00 ден.
Таратор

Таратор

краставица, кисело м...

110.00 ден.
Туршија

Туршија

сезонски...

110.00 ден.
Даска „Осоговска куќа“

Даска „Осоговска куќа“

за 4 лица: мешана са...

700.00 ден.