• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
ОСОГОВСКА КУЌА

Izbegnete gi letnite goreshtini i povelete vo priroda na Osogovskite planini 🌲⛰🌲⛰ Vkusete gi nashite specijaliteti kako Divec, kolenica i rebro vo furna, skara na zar i sekako "Daska Osogovska Kukja" so domashi pindzuri, ovco sirence, zelena salata i vrgan vo maslinovo ✌️😉🥗🥩🥓🥘🍺 📞📞📞 072315535 📞📞📞

Posted by Restoran-Vila Osogovska Kukja on Tuesday, July 7, 2020

"Ресторан - Вила Осоговска Куќа"

"Ресторан - Вила Осоговска Куќа" постои од 2015 година и се наоѓа на 1250 метри надморска височина во живописна природа и околина. Оддалечена на само 12 километри од Кочани и 8 километри од туристичкиот центар Пониква, Осоговска Куќа е сместена во густа букова и аришова шума изолирана од градската врева. Точната локација е на само 200 метри од главниот пат кој води кон Пониква. Капацитетот за сместување е за околу 30 особи и чини 1800 денари за двајца со вклучен појадок.

Работно време

Секој ден:   11:30 - 20:30

Контакт

Тел.:     072 / 315 - 535

Web:    www.osogovskakukja.mk

Email:  vilaosogovskakukja@gmail.com